hujung minggu

Alhamdulillah. Alhamdulillah.. Alhamdulillah...

Insya Allah, dalam pukul 10 pagi esok, saya dan beberapa staf & student KTD lain akan bertolak ke Pahang untuk menghadiri program bersama calon SPM 2010 sebagai fasilitator. Kami akan berada di sana sehingga hari Ahad insya Allah.

Mungkin sepanjang 3 hari di sana, saya akan terputus hubungan daripada dunia siber. Jadi, nampak gayanya blog ni pun akan 'kosong' buat seketika. Takpe la, bagus gak. Kalau tak tu hari-hari duk update. Dah la lebih banyak merapu daripada memberi input, memang kurang bagus.

Apa-apa pun, saya mohon dari kalian semua, tolong doakan kami agar selamat pergi, selamat tiba dan selamat kembali. Doakan juga agar kami mampu untuk mengikhlaskan diri kerana Allah, mampu untuk memberi sebaik mungkin, mampu menunjukkan qudwah hasanah, mampu meletakkan kebergantungan hanya padaNya dan mampu istiqomah dalam beribadah. Tolong doakan kami ya.

Sebenarnya banyak perancangan saya hujung minggu ni. Kalau la Allah izin untuk saya bahagikan badan saya ni kepada 3, dah lama saya buat. Satu untuk ikut program Kem Kepimpinan anjuran HEP KTD di Sri Pantai, Bachok sebagai peserta. Kedua, program yang kat Pahang tadi. Ketiga, siapkan projek untuk pertandingan reka cipta dan pergi jalan-jalan ziarah sahabat.

Memandangkan saya hanyalah manusia biasa, bukannya alien, terpaksa la saya membuat pilihan yang sangat sukar antara ketiga-tiga tersebut. Teringin sangat nak jadi peserta. Fasilitator pula tak cukup orang. Projek tak nampak rupa bentuk lagi.

Maka, setelah dipertimbangkan ketiga-tiga perkara tersebut, muktamad la keputusan saya untuk menjadi seorang fasilitator pada hujung minggu ini. Bukannya peserta mahupun penyelia. Moga saya mampu untuk menjadikan pilihan ini sebagai pilihan yang terbaik, insya Allah.

♥ALLAH didahulukan, keredhaanNya diutamakan♥
[curi kat wall facebook cinta hati saya^^]
1 Aqidah [^_^]v

0 comments: